Home Sport Asnjë lojtarë nuk guxon të kërkojë ndihmën e VAR-it nga sezoni i ardhshëm

Asnjë lojtarë nuk guxon të kërkojë ndihmën e VAR-it nga sezoni i ardhshëm

0
Asnjë lojtarë nuk guxon të kërkojë ndihmën e VAR-it nga sezoni i ardhshëm

Trajnerët e Premier Ligës dhe kapitenët e ekipeve do të paralajmërohen në sezonin e parë se lojtarët që do kërkojnë ndihmën e VAR-it do të ndëshkohen me karton të verdhë.

Asnjë lojtarë nuk guxon të kërkojë ndihmën e VAR-it nga sezoni i ardhshëm