Valencia
ka nënshkruar një kontratë me klubin Celta de Vigo për të transferuar zyrtarisht
Uruguajin Maxi Gómez.

Gomez ka
nënshkruar kontratë me klubin e Valencianes, deri në vitin 2024, dhe i kanë
vendosur klauzolën prej 140 milionë eurosh.

Kjo u
konfirmua nga faqja zyrtare e klubit.