Saturday, July 20, 2024

Lajmet e fundit2

Formacionet bazë: Valencia do me çdo kusht pikët e mbijetesës, luan me Real Madridin

Sport


Formacionet bazë: Valencia do me çdo kusht pikët e mbijetesës,


21/05/2023

Valencia dhe Real Madridi kanë publikuar formacionet startuese të javës së 35-të në La Liga.    Stadiumi “Mestalla” është vendtakim i dy skuadrave që këtë edicion kanë pasur synime diametralisht të kundërta, shkruan lajmi.net. Valencia synon pikët e plota nëSport

Gol dhe asist, 23-vjeçari shqiptar shkëlqen në Danimarkë

21/05/2023


Sport

Feronikeli 74 rikthehet në Superligë

21/05/2023


Sport

Një tifoz ka përpiluar skuadrën e mundshme të Barçës për

21/05/2023


Sport

Zyrtare: Këto dy skuadra do të përballen në barazhin e

21/05/2023
Formacionet bazë: Valencia do me çdo kusht pikët

21/05/2023


Gol dhe asist, 23-vjeçari shqiptar shkëlqen në Danimarkë

21/05/2023


Feronikeli 74 rikthehet në Superligë

21/05/2023


Një tifoz ka përpiluar skuadrën e mundshme të

21/05/2023


Zyrtare: Këto dy skuadra do të përballen në

21/05/2023

Basketball


Football

Arsenal and Sutton communities teams deepen bonds
Cycling


Football

Dani Alves: The truth behind fights with Cristiano Ronaldo
Boxing


Cycling

Don’t let big F1 teams push you around, Johnny Herbert tells Liberty Media

Video Playlist

1 / 3 videos

Formacionet bazë: Valencia do me çdo kusht pikët e mbijetesës, luan me Real Madridin

Sport


Formacionet bazë: Valencia do me çdo kusht pikët

Sport

Gol dhe asist, 23-vjeçari shqiptar shkëlqen në Danimarkë

21/05/2023


Sport

Feronikeli 74 rikthehet në Superligë

21/05/2023


Sport

Një tifoz ka përpiluar skuadrën e mundshme të

21/05/2023


Sport

Zyrtare: Këto dy skuadra do të përballen në

21/05/2023Sport

Formacionet bazë: Valencia do me çdo kusht pikët e mbijetesës, luan me

21/05/2023

Sport

Gol dhe asist, 23-vjeçari shqiptar shkëlqen në Danimarkë

21/05/2023

Sport

Feronikeli 74 rikthehet në Superligë

21/05/2023

Sport

Një tifoz ka përpiluar skuadrën e mundshme të Barçës për sezonin e

21/05/2023
Sport

Formacionet bazë: Valencia do me çdo kusht pikët e


21/05/2023

Valencia dhe Real Madridi kanë publikuar formacionet startuese të javës së 35-të në La Liga.    Stadiumi “Mestalla” është vendtakim


Sport

Gol dhe asist, 23-vjeçari shqiptar shkëlqen në Danimarkë

21/05/2023


Sport

Feronikeli 74 rikthehet në Superligë

21/05/2023


Sport

Një tifoz ka përpiluar skuadrën e mundshme të Barçës

21/05/2023

Formacionet bazë: Valencia do me çdo kusht pikët e mbijetesës, luan me Real Madridin

Sport


Formacionet bazë: Valencia do me çdo kusht pikët e mbijetesës, luan me


Sport

Gol dhe asist, 23-vjeçari shqiptar shkëlqen në Danimarkë

21/05/2023

Sport

Feronikeli 74 rikthehet në Superligë

21/05/2023
Formacionet bazë: Valencia do me çdo kusht pikët e mbijetesës, luan me Real Madridin

Sport


Formacionet bazë: Valencia do me çdo kusht

  • 21/05/2023

Gol dhe asist, 23-vjeçari shqiptar shkëlqen në Danimarkë

Sport


Gol dhe asist, 23-vjeçari shqiptar shkëlqen në

  • 21/05/2023

Feronikeli 74 rikthehet në Superligë

Sport


Feronikeli 74 rikthehet në Superligë

  • 21/05/2023

Një tifoz ka përpiluar skuadrën e mundshme të Barçës për sezonin e ri

Sport


Një tifoz ka përpiluar skuadrën e mundshme

  • 21/05/2023

Zyrtare: Këto dy skuadra do të përballen në barazhin e Ligës së Parë

Sport


Zyrtare: Këto dy skuadra do të përballen

  • 21/05/2023


Formacionet bazë: Valencia do me çdo kusht pikët e mbijetesës, luan me Real Madridin

Sport


Formacionet bazë: Valencia do me çdo kusht pikët

Sport

Gol dhe asist, 23-vjeçari shqiptar shkëlqen në Danimarkë

21/05/2023


Sport

Feronikeli 74 rikthehet në Superligë

21/05/2023


Sport

Një tifoz ka përpiluar skuadrën e mundshme të

21/05/2023


Sport

Zyrtare: Këto dy skuadra do të përballen në

21/05/2023