Wednesday, July 24, 2024

Rregullat

Regjistrimi

Regjistrimi për grupin është i lehtë. Ju duhet të zgjidhni një emër përdoruesi dhe një adresë email-i të vlefshme. Nëse humbet fjalëkalimin, mund të gjeneroni një të ri ose të kërkoni ndihmë nga administratori i uebit.

Parashikimi i ndeshjeve

Parashikoni rezultatin përfundimtar të të gjitha ndeshjeve në turnament/kompeticion. Ju keni deri në 15 minuta para fillimit të ndeshjes për të shtuar ose ndryshuar parashikimin tuaj. Koha e serverit përdoret. Nuk ka diskutim për këtë, kështu që duhet të jeni në kohë nëse doni të plotësoni pikët tuaja.

Ndoshta keni vënë re që ndeshjet në fazën tjetër nuk janë ende të plotësuara në fillim të turnamentit. Kur ekipet kalojnë në raundin tjetër, unë do t’i shtoj ato. Këto ndeshje gjithashtu mund të ndryshohen deri në 15 minuta para fillimit të ndeshjes. Ose, nëse ndiheni të fatlumtë, mund t’i parashikoni tani.

Pyetjet bonus

Mund të fitoni pikë shtesë gjatë turneut me pyetjet bonus. Këto pyetje duhet të përgjigjeni para një date dhe kohë të caktuar. Çdo pyetje tregon pikët që mund të fitoni.

Pikët

Në fazën e grupeve, pikët në fund të ndeshjes përdoren për llogaritjen e pikëve. Për raundet përfundimtare, përdoret pikët në fund të ndeshjes duke përfshirë kohën shtesë. Golat në një penallti nuk merren në konsideratë.

Fitoni pikë për parashikimin e fituesit të saktë të ndeshjes ose parashikimin e një barazimi. Këtë e quajmë pikë toto. Nëse parashikoni edhe sasinë e saktë të golave të shënuar, fitoni pikë shtesë. Këtë e quajmë pikë të plotë. Nëse keni parashikuar saktë golat, merrni bonusin e golave shtesë, edhe nëse nuk keni parashikuar rezultatin e ndeshjes së saktë (p.sh. ndeshja përfundon 1-1 dhe ju keni parashikuar 0-1, ende do të merrni 0 pikë). Opsionet e fundit të pikësimit janë bonusi i ndryshimit të golave: nëse parashikoni fituesin e saktë, jo rezultatin e saktë, por keni parashikuar ndryshimin e saktë në gol, merrni bonusin e ndryshimit të golave (p.sh. keni parashikuar 3-1 ose 4-2 dhe rezultati është 2-0).

Pikët
Pikë toto [fp-totopoints]
Pikë të plotë [fp-fullpoints]
Bonusi i golave [fp-goalpoints]
Bonusi i ndryshimit të golave [fp-diffpoints]
Pyetja bonus mund të ndryshojë për çdo pyetje

Nëse dëshironi të shihni renditjen, shkoni në faqen e renditjes dhe zgjidhni ligën e duhur. Nëse jeni të kyçur, atëherë liga për të cilën jeni abonuar do të zgjidhet automatikisht.

Multiplikatori

Çdo lojtar ka një ose më shumë multiplikatorë (SHIKONI CILËSIMET E SHTOJES). Nëse aktivizoni një multiplikator në një ndeshje, pikët për atë ndeshje shumëzohen me [fp-jokermultiplier]. Mund të aktivizoni multiplikatorin në çdo ndeshje dhe mund të ndryshoni mendjen dhe ta zhvendosni multiplikatorin sa kohë kjo ndeshje është ende e ndryshueshme. Multiplikatori aktivizohet pasi parashikimi për ndeshjen është bllokuar. Pas aktivizimit, multiplikatori nuk mund të zhvendoset më.

Renditja e njëjtë?

Kur disa lojtarë kanë saktësisht të njëjtën shumë pikë, atëherë zbatohen rregullat e mëposhtme për renditjen (më e rëndësishmja në krye):

  1. Sasia e pikëve të plota;
  2. Sasia e pikëve toto;
  3. Sasia e pyetjeve bonus të sakta.